NAVIGATIE
 
Welkom
 
Vakantiehuis
LE PETIT MORVAN
 
Vakantiehuis
LE GRAND MORVAN
 
Informatie over
de omgeving
 
Plattegrond/
Route
 
Beschikbaarheid

Tarieven
 
Reserveren

Contact
 
Over ons

Links

Fietsen in de
Morvan

 

OVER ONS

Wij willen ons graag even voorstellen.

 

Helga Walvoort, medewerker bij Focus Filmtheater Arnhem (www.focusarnhem.nl ), fervent filmliefhebber, loopt graag en veel hard en is veelvuldig te vinden op marktplaats.nl

Henk-Jan Blok, directeur-eigenaar van Digitale Drukkerij XXL-Press in Elst (www.xxlpress.nl ) en van Sixtijn. Sixtijn is een uitgeverij van kinderboeken.
Reeds uitgebracht in 2006: Koning die zijn lach kwijt was van Suzanne Groenhart en Corina Golsteyn. Verschenen in 2010: Dop en de Deur en De boze bui van Koning eveneens van Suzanne Groenhart en Corina Golsteyn.
Neem eens een kijkje op de site van Sixtijn: www.sixtijn.nl

Via www.mijnplafondplaat. nl , ook onderdeel van Sixtijn, worden geillustreerde plafondplaten geleverd.

Via www.xxl-presentation .nl en www.informatiewand.nl worden presentatiesystemen aan de overheid, de semi-overheid en de tentoonstellingsbranche geleverd.

Het Morvan-gevoel


In 2003 brachten we voor het eerst een vakantie door in de Morvan en we voelden ons daar vanaf het eerste moment thuis. De rust, de ruimte, de authentieke agrarische sfeer, de afwisseling van bossen, meren, beekjes, weilanden etc. De Morvan is voor ons een ideale plek om onze vrije tijd door te brengen.
Sinds 21 februari 2009 zijn we de trotse eigenaren van Les Deux Morvans. Samen met Liselore (16 jaar) en Floris (14 jaar) zullen we de komende jaren de nodige tijd gaan besteden aan het nog gezelliger maken van le Petit Morvan en van le Grand Morvan.

 


linksonder: Olmo

 
omhoog
 
 
DOWNLOADS
 

Informatiebrochure

 

Omgevingsbrochure

 

Huurcontract

 

Fotoalbums  

 
 
 

 

 

 
 
   
Content-Table: 2
 
omhoog